Lazăr, semnătură dosar Iohannis. Ion Cristoiu spulberă tot: O aroganță!

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a explicat, luni seară, la Sinteza Zilei, de ce nu vor exista repercusiuni după prezentarea documentului din dosarul lui Klaus Iohannis, unde apare semnătura procurorului Augustin Lazăr.

Ion Cristoiu a declarat, luni seară, că Augustin Lazăr nu își va da demisia după ce Adina Anghelescu a prezentat la emisiunea Sinteza Zilei un document, semnat de procuror, cu privire la un dosar al lui Klaus Iohannis care a fost clasat.

Citește și: CLASARE! Document BOMBĂ pentru Iohannis, semnat de Lazăr. Gâdea: Ai mințit!

"Să-mi motiveze mie"

"Nici domnul Augustin Lazăr nu o să își de demisia și nici din partea domnului Klaus Iohannis nu o să se explice deoarece domnul Klaus Iohannis se bucură de o imunitate absolută. La ora actuală, după părerea mea, singura instituție care poate să îl fluiere și să îl amendeze este Parlamentul. Câtă vreme este sigur că Parlamentul nu-i face nimic din punctul ăsta de vedere, lui puțin îi pasă. Uitați-vă la declarațiile de astăzi când presa îl întreabă care sunt motivele, pentru că el ca președinte este obligat să motiveze, nu pentru PSD, să-mi motiveze mie, dumneavoastră care plătim impozite și îl ținem pe el la Cotroceni. Nu știu, să spună o poveste, să spună că nu o vreau pe Olguța Vasilescu deoarece se numește Olguța, am înțeles. El spune o aroganță, spune duceți-vă și citiți ce am scris Guvernului. În aceste condiții, cum să își dea demisia domnul Lazăr? Trebuie să i-o ceară cineva, adică să i-o ceară președintele. Îl vedeți pe Klaus Iohannis să îi ceară demisia lui Lazăr?", a declarat Ion Cristoiu la Sinteza Zilei.

Citește și: Ministerul Justiției, distrugere. DIDE, calitate în dosar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel