Lacul Bicaz, ecologizare. Ministrul Deneş în control

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, inspectează lucrările de ecologizare a lacului Bicaz, efectuate de Administrația Națională 'Apele Române'

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, au ajuns, joi dimineața, în zona barajului Bicaz pentru a inspecta lucrările de ecologizare efectuate de Administrația Națională 'Apele Române' (ANAR), în colaborare cu RNP Romsilva, Hidroelectrica S.A, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, Jandarmeria, dar și persoane fizice, în regim de voluntariat.

Operațiunile sunt coordonate de directorul general al Administrației Naționale 'Apele Române'(A.N.A.R), Victor Sandu. Mijloacele tehnice utilizate în această acțiune de ecologizare sunt din bărci cu motor, buldoexcavatoare, o basculantă, o macara și un boxcontainer, containere și transcontainere pentru transportul deșeurilor, o autospecială de compactat PET-uri și material lemnos necesar lanțurilor de colectare.

Ulterior, ministrul Ioan Deneș și președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, vor participa la colectarea deșeurilor aduse de râul Bistrița, în zona viaductului de la Poiana Largului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel