L'Oréal va lansa o linie de cosmetice în colaborare cu firma lui Karl Lagerfeld

Firma de cosmetice L'Oréal a anunţat marţi lansarea unei colecţii exclusive de machiaj în colaborare cu Karl Lagerfeld, care a fost pregătită de celebrul creator de modă înainte de moartea sa în februarie şi care va ajunge pe piaţă în septembrie, relatează EFE.

Colecţia va prezenta emblematicul stil rock-chic al lui Karl Lagerfeld, combinat cu "un simţ al eleganţei pariziene clasice şi totodată naturale", notează L'Oréal.

Colecţia va fi lansată în magazine în luna septembrie, însoţită de o amplă campanie de promovare, inspirată din frazele legendare ale designerului.

Preşedinta mărcii L'Oréal, Delphine Viguier, a subliniat că această colaborare este "deosebit de simbolică" pentru firmă.

Karl Lagerfeld, decedat în februarie la 85 de ani în urma unui cancer, a fost una dintre figurile cele mai emblematice ale industriei modei din secolul XX şi din ultimele două decenii.

El a cunoscut faima mondială după ce a preluat conducerea casei de modă Chanel în 1983, deşi a creat colecţii şi pentru casa italiană Fendi şi pentru propria marcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel