L-au aruncat la gunoi după ce și-au luat alt cățel

Yoda catel abandonat
Yoda catel abandonat

O familie s-a descotorosit de un cățeluș după ce au decis să își ia alt patruped. L-au dus la groapa de gunoi și l-au abandonat acolo ca pe un obiect care nu le mai era de folos.

"Când familia lui Yoda a decis să adopte un nou pui, câinele „cel mare" a ajuns să fie abandonat cu cruzime la o groapă de gunoi. Bietul animal s-a trezit singur, îngrozit şi confuz în legătură cu atitudinea reprobabilă a celor pe care îi considera familia sa", scrie livebiz.

"Yoda avea trei luni, deci era şi el doar un căţeluş! Bietul câine era obişnuit cu confortul unei case şi acum ajunsese să trăiască singur pe străzi... Cum este posibil ca cineva să fie capabil de un gest atât de crud? Tot ce putea face pentru a supravieţui era să se mulţumească cu resturile pe care le găsea căutând în grămezile de gunoi menajer!", mai spun jurnaliștii.

Din fericire, şansa a fost de partea lui. Cățelul a fost salvat de voluntarii organizaţiei Sidewalk Specials, care l-au luat la adăpostul lor unde a fost îmbăiat şi a primit tratament pentru febra recurentă declanşată de căpuşele africane. Odată recuperat pe deplin, oamenii au demarat procesul de adopţie.

Acela a fost momentul în care deţinătorii Pet Places, un hotel pentru animale de companie din Cape Town (Africa de Sud), au intrat în scenă. Tinerii au decis să-l adopte pe Yoda pentru a deveni mascota oficială a noului lor hotel denumit Harbor House. Astfel, acum Yoda se bucură de noua sa viaţă în Africa de Sud alături de oameni care îl iubesc necondiţionat. Câinele prietenos are ocazia să întâlnească în fiecare zi atât oameni noi, cât şi semeni de-ai lui şi nu trebuie să-şi facă griji că va mai fi vreodată abandonat.

Vezi și: Interzicerea vânzării câinilor şi pisicilor în pet shop-uri. Tudor-Tim Ionescu: Un lucru m-a scârbit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel