Kovesi susţinută de PSD la Parchetul European. Codrin Ştefănescu, reacţie

Florin Răvdan / 05 iul 2019 / 21:36 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Descriere foto: Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat cu privire la posibila punere în discuţie a susţinerii Laurei Codruţa Kovesi la funcţia de procuror şef european. 

"În concluzie, vom avea un Cex în care se va decide dacă PSD o susţine sau nu pe Kovesi. Pe bune ???", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

La Galaţi, Viorica Dăncilă a declarat că decizia susţinerii Laurei Codruţa Kovesi de către PSD va fi luată în forurile statutare ale PSD. 

”Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare. Am spus încă de la preluarea mandatului că atunci când luăm decizii nu trebuie să le ia doar președintele sau un grup restrâns. Fiecare decizie trebuie să ne-o asumăm și dacă este o decizie bună, să avem și noi satisfacția acestei decizii în forul în care am luat această decizie, dacă este o decizie rea, să ne-o asumăm cu toții. (...) Trebuie să avem democrație în partid și să luăm deciziile împreună. Nu am discutat acest subiect și nu vreau să vin cu o părere personală. Vreau să vin cu părerea forumului statutar”, a răspuns Viorica Dăncilă.

 
 
 
 
Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27