Klaus Iohannis, refuz. Olguța Vasilescu, avertizată: Nu vă ascund

Vlad Manolache / 04 dec 2018 / 21:41 Salveaza PDF Comentarii
Lia Olguța Vasilescu
Descriere foto: Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu a declarat, la Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, de la Antena 3, că a fost avertizată cu privire la decizia pe care urma să o ia Klaus Iohannis.

Olguța Vasilescu a declarat că se aștepta ca președintele României să refuze numirea pentru Ministerul Transporturilor. Fostul ministru al Muncii a declarat că a fost avertizată chiar în cadrul discuțiile care au avut loc în interiorul PSD înainte de a se face propunerile. 

"Nu vă ascund faptul că noi am avut discuții în partid înainte ca doamna prim-ministru să ceară revocarea mea de la Ministerul Muncii și mi s-a spus: 'S-ar putea cu tine să aibă o problemă pentru că ai fost unul dintre comunicatorii care au apărut de fiecare dată la rampă împotriva lui'. Eu am spus că îmi asum chestia asta, că nu m-am născut ministru, am fost pe un minister unde s-au produs cele mai importante legi ale guvernării noastre, legea salarizării și legea pensiilor. Practic, 97% din măsurile pe care le veam în programul de guvernare sunt finalizate sau în curs de finalizare, adică în stadii la modul că proiectul de lege s-a trimis Parlamentului", a declarat Olguța Vasilescu. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25