Klaus Iohannis, refuz. Olguța Vasilescu, avertizată: Nu vă ascund

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu a declarat, la Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, de la Antena 3, că a fost avertizată cu privire la decizia pe care urma să o ia Klaus Iohannis.

Olguța Vasilescu a declarat că se aștepta ca președintele României să refuze numirea pentru Ministerul Transporturilor. Fostul ministru al Muncii a declarat că a fost avertizată chiar în cadrul discuțiile care au avut loc în interiorul PSD înainte de a se face propunerile. 

"Nu vă ascund faptul că noi am avut discuții în partid înainte ca doamna prim-ministru să ceară revocarea mea de la Ministerul Muncii și mi s-a spus: 'S-ar putea cu tine să aibă o problemă pentru că ai fost unul dintre comunicatorii care au apărut de fiecare dată la rampă împotriva lui'. Eu am spus că îmi asum chestia asta, că nu m-am născut ministru, am fost pe un minister unde s-au produs cele mai importante legi ale guvernării noastre, legea salarizării și legea pensiilor. Practic, 97% din măsurile pe care le veam în programul de guvernare sunt finalizate sau în curs de finalizare, adică în stadii la modul că proiectul de lege s-a trimis Parlamentului", a declarat Olguța Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel