Klaus Iohannis, poza zilei la Summit-ul NATO de la Bruxelles

Klaus Iohannis participă la Summit-ul NATO de la Bruxelles.

El a oferit imaginea zilei. Klaus Iohannis apare în niște poze, care au devenit virale pe Facebook, purtând niște ochelari de soare, înconjurat fiind de cei mai importanți lideri.

(w670)

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Bruxelles, că pentru România este foarte importantă atenţia care va fi acordată zonei Mării Negre, precizând că ţara noastră ar putea obţine o prezenţă sporită a NATO în această regiune.

El a subliniat că pentru România obiectivul principal este consolidarea posturii defensive a NATO.

”Pentru noi înseamnă lucruri foarte concrete. Noi am oferit un centru de comandă foarte important pentru a îmbunătăţi coordonarea activităţii NATO în zona noastră (...) şi pentru noi este evident foarte importantă atenţia pe care vrem să o dăm zonei Mării Negre. (...) Noi credem că vom obţine nu doar o atenţie sporită pentru Marea Neagră, ci şi o prezenţă sporită a NATO pe regiunea Mării Negre, ceea ce pentru noi este foarte important, iar brigada multinaţională va fi mult mai importantă, fiindcă ea va deveni o brigadă cu prezenţă permanentă, deci o brigadă care va constitui un pol important pentru securitatea din zona noastră, din întreaga regiune", a declarat Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel