Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis, petrecere cu zeci de invitați la Sibiu după ce a ajuns președinte

Klaus Iohannis și-a petrecut ziua de sâmbătă alături de oameni dragi. După o partidă de tenis și o ședință foto ad-hoc cu oamenii din Piața Mare în Sibiu, președintele ales a dat o petrecere.

VEZI ȘI: MĂRTURISIRILE Elenei Udrea după ce Bica a fost arestată

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au pregătit o masă la care au invitat câțiva prieteni apropiați. În jur de 20 de persoane - printre care profesori, medici și oameni de afaceri - au fost invitate la cină de către președintele ales.

Pe rând, au ajuns la casa de pe strada Bâlea oamenii de afaceri Werner Keul (fost președinte al clubului de fotbal FC Sibiu), Andreas Huber (Consulul onorific al Austriei în Sibiu), Ioan Ciolan (patronul Ambient), Marius Vecerdea (patronul Clubului de tenis Pamira), doctorul Radu Urdea cu soția sa, arhitectul șef al Sibiului Ioana Urdea, președintele FDGR, Paul Porr, directoarea Serviciului Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar al Primăriei Sibiu, Simona Pop și o colegă a lui Carmen Iohannis de la Liceul Gheorghe Lazăr, scrie Turnul Sfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel