Klaus Iohannis, echipă prezidențială aspru criticată. Ce spune Emil Hurezeanu

Jurnalistul Emil Hurezeanu a vorbit despre echipa prezidențială a lui Klaus Iohannis și despre criticile aduse de către oamenii din tabăra lui Traian Băsescu. 

"Nu l-aș critica, deși pe unii îi dezamăgește echipa asta. Nouă ce ne convine. Noi stăm tot timpul în galerie, suntem o țară de spectatori. Stăm și ne uităm să-l prindem și pe neamțul ăsta cu ceva. Suntem dezamăgiți de echipa lui. Omul a câștigat alegerile cu această echipă, a câștigat cu acești oameni. Pe niciunul dintre cei care critică astăzi echipa nu i-a pișcat gândul acesta în timpul alegerilor. Deocamdată și-a ales companionii cu care a câștigat alegerile", a spus jurnalistul Emil Hurezeanu, la Digi 24.

Jurnalistul a adăugat că Klaus Iohannis "își va alege echipa cu care va funcționa, sunt convins că se va schimba. Ambientul e una și legătura la care este obligat e cu totul altceva. El e dator oamenilor, diasporei, generației noi, e dator cu reprezentarea intereselor lor. Să facă din majoritatea tăcută o hidrocentrală, o sursă de energie". Emil Hurezeanu opinează că "Dan Dungaciu e bun cunoscător al Republicii Moldova, a stat și în interior și a scris și o carte interesantă. (...) S-ar putea să fie consilierul lui Iohannis pentru Republica Moldova. Conduce Institutul de Relații Internaționale a Academiei".

Emil Hurezeanu a mai spus că dacă Klaus Iohannis vrea să urmeze exemplul Germaniei ar fi bine că înființeze un institut de relații internaționale, un fel de "think-tank". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel