Kelemen Hunor: Vrem, nu vrem, vine valul trei. În România, suntem extrem de relaxați

foto gov.ro
foto gov.ro

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis un mesaj ferm cu privire la valul trei de coronavirus, care lovește dur țări din jurul nostru.

Liderul UDMR a afirmat că trebuie controale serioase, în contextul în care nu se respectă restricția de circulație pe timp de noapte. ”Vrem, nu vrem, vine valul trei. Uitați-vă ce se întâmplă la vest de noi, în Slovacia, în Ungaria, în Cehia, ce se întâmplă în nord, în Finlanda în aceste zile, se fac carantinări și restricții foarte dure. În România, în acest moment, suntem extrem de relaxați, eu sunt pentru o abordare flexibilă, nu putem închide țara, nici școlile, dar ar trebui să înțelegem că există un val al pandemiei care vine spre noi. Vedeți cazurile zilnice cum cresc. Și-n acest condiții noi, suntem destul de relaxați față de alții”. 

Kelemen Hunor a mai spus, la Digi24, că ”epidemiologii sunt ca soldații pe teren, sunt în război, trebuie să învingă virusul, ei propun alte măsuri, de multe ori, mult mai drastice decât cele acceptate de decidenți.”

Vicepremierul și-a exprimat speranța că vom reuși, ca țară, că controlăm valul trei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel