Kanal D lansează "Perla litoralului", un concurs de frumuseţe atipic

Adi Nartea 1- Kanal D
Adi Nartea 1- Kanal D

“Perla litoralului” este o emisiune estivală de divertisment care se doreşte a fi un concurs de frumuseţe atipic: o competiţie adhoc între cele mai frumoase şi interesante femei de pe plajă.

" “Perla litoralului” caută o fată cu o sumă de calităţi care să o desemneze drept “cea mai interesantă, dezinvoltă, carismatică, haioasă şi sexy” prezenţă feminină de pe plajă. Aşadar nu doar cea mai frumoasă femeie de pe plajă cu calităţile devenite clasice (90/60/90) va avea şansa să devină “Perla Litoralului” ci toate fetele cu personalitate şi prezenţă interesantă.

În fiecare săptămână, doi bărbaţi celebri vor fi “căutătorii de perle” pe plajele de pe Litoralul Românesc. Aceştia se vor folosi de atuurile personale pentru a descoperi “cea mai cea femeie”. Fiecare bărbat, îşi alege 6 fete pe care le “antrenează” şi le susţine pe parcursul concursului. Situaţiile şi abordările pe care le vor folosi invitaţii, sunt nenumărate, ele fiind anunţate înainte de a pleca în “căutarea perlelor”.

Pentru că vorbim de bărbaţi cu personalitate, aceştia îşi vor pune amprenta asupra modului în care fetele se pregătesc, în speţă, dacă unul dintre ei este sportiv de meserie, fetele alese de el vor face exerciţii fizice, dacă bărbatul este actor de comedie, el le va încânta pe fete cu momente amuzante, toate acestea având ca scop evidenţierea anumitor calităţi ale concurentelor.

Adrian Nartea, moderatorul emisiuni, este observatorul neutru al “antrenamentului de pregătire pentru concurs” şi el îi va instrui pe invitaţi şi concurente, regulile jocului.

Concurentele vor avea o serie de probe prin care trebuie să convinga juriul ca ele sunt cele mai potrivite să primească titlul de “Perla litoralului”.

Juriul este diferit de la o ediţie la alta pentru că în componenţa lui se vor afla un reprezentant al locului (al localităţii în care se desfaşoară concursul), un reprezentant al autorităţilor şi o vedetă.

Fiecare ediţie a emisiunii va avea loc în câte o staţiune de la mare: Mangalia, Olimp, Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Venus iar finala concursului şi desemnarea “perlei” câştigătoare, va avea loc în staţiunea Mamaia.

Câstigătoarea concursului va pleca acasă cu titlul de “Perla litoralului”, cu 1000 de euro şi cu un contract pentru rolul de co-prezentatoare/asistentă într-o emisiune tv.". se arată într-un cmunicat de presă al postului tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel