Jurnalistă TVR, apel la 112. Răspunsul poliţiştilor, halucinant: Dacă nu e cu sânge, nu venim

Florin Răvdan / 25 sep 2019 / 21:51 Salveaza PDF Comentarii

Cristina Ţilică, producător la TVR, a relatat un apel pe care l-a făcut la 112 după ce a fost agresată fizic de doi angajaţi ai unui magazin din Capitală. Răspunsul operatorului a făcut-o pe jurnalistă să caute un avocat bun, pentru o acţiune în instanţă. 

"Ruşine #112! #RuşinePoliţia Română! Am nevoie urgentă de un bun avocat! Am sunat astăzi la Serviciul 112 în timp ce eram agresată fizic și verbal de 2 angajati ai magazinului Best Market din Teiul Doamnei nr 8. Mi-au făcut legătura la poliție iar polițistul mi-a spus: "calmați-vă, doamnă, dacă vă puteți mișca, dacă puteți vorbi, dacă nu e cu sânge nu venim, dacă nu e cu foc, nu venim! Am închis telefonul, am mai sunat o dată și au spus că trimit jandarmeria! Nu au trimis!!! Am sunat eu la Secția 7 de poliție, a catadicsit un un echipaj de la secție sa vină. Am sunat din nou la 112 sa intreb dacă mai vine echipajul de la jandarmerie și mi-au spus că nu mai vin, au trimis de la secție! Polițiștii de la Secția 7 de poliție au spus că la ei a ajuns doar informația potrivit căreia între mine și cei 2 angajati care mi-au spart telefonul și m-au lovit a fost doar un schimb de replici!!!

Deși eram bruscata și împinsă în timp ce îi filmam, deși mi-au luat telefonul din mână și l-au spart de ciment, am reusit sa-i filmez pe agresori Ps: Angajații magazinului au vrut sa ma oblige sa părăsesc magazinul fiindcă au fost amendați de câteva ori pentru tulburarea ordinii și liniștii publice!", a scris jurnalista Cristina Ţilică pe pagina sa de Facebook. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24