Jurnalist german, arestat la protestele din Piaţa Victoriei

Paul Arne Wagner, jurnalist german, a fost ridicat de jandarmi, miercuri seară în timpul protestului din Piața Victoriei, conform imaginilor difuzate pe posturile tv.

Arestarea sa a fost confirmată pe pagina de Facebook "Passport Productions", firma la care lucrează oficial.

Wagner este şi editor foto la cotidianul bavarez conservator Süddeutsche Zeitung. El a fost dus la Secţia 5 Poliţie. Conform Realitatea Tv, Wagner a fost eliberat în jurul orei 22.30, miercuri.

"Colegul nostru de la Passport Productions, jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus", se arată pe pagina de Facebook.

După ce a ieşit de la poliţie, soţia jurnalistului a declarat că jandarmii au venit direct la el, ei aflându-se pe o trecere de pietoni făcând fotografii, iar în câteva secunde era deja în dubă. "A fost ca în filmele americane. M-au pus să semnez un proces verbal, dar conţinea o minciună şi nu am semnat. Nu am nicio copie a procesului verbal. Am fost reţinut două ore. Eu nu am înţeles pe ce motiv am fost luat de jandarmi. Aveam legitimaţia la gât pe care scria PRESA. Sunt puţin şocat pentru că nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva." a declarat prin telefon la Realitatea Tv,  Paul Arne Wagner, jurnalist german.

Paul Arne Wagner a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, în județul Teleorman, intitulat „Aici nu-l avem decât pe Dragnea", scrie pe Facebook şi senatorul USR Vlad Alexandrescu.

"Jurnalistul german ridicat în Piața Victoriei de jandarmi este Paul Arne Wagner, realizatorul documentarului "Aici nu-l avem decât pe Dragnea", filmat în Teleorman. Începând de azi, regimul Dragnea îi țintește pe jurnaliștii care l-au deranjat. Unde se va opri?", scrie Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel