Jurnalist celebru, MORT într-un accident STUPID. A fost găsit în BAIE: DOVEZI clare

Un jurnalist cunoscut a murit într-un accident stupid.

Charlie Mott, în vârstă de 25 de ani, prezentatorul unui show de la televiziunea britanică BBC, a murit în urma unui accident stupid, produs în baie.

Anunțul morții lui a fost făcut chiar în direct la BBC, de către colega sa de platou.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea în care a murit, tânărul petrecuse cu prietenii săi, și a consumat cantități serioase de alcool. Ulterior, spre dimineață, acesta a fost găsit decedat, într-una din băile conacului unde avea loc petrecerea, o locație exclusivistă care valorează 2 milioane de lire sterline, scrie The Sun.

Cu toate acestea, se bănuiește că ar fi fost o sinucidere, pentru că atunci când a fost găsit, era îmbrăcat și cu gâtul înfășurat în furtunul de la duș.

Ce spun prietenii jurnalistului

„Cu aproximativ o oră înainte de a fi găsit, Charlie mi-a spus că se urăște pe sine, și cât de nefericit este”, „Știam că ia antidepresive și la petrecere a trecut de la bucurie la întristare, și invers, dar acest lucru era ceva obișnuit pentru Charlie” au declarat prietenii lui Charlie.

„Capul lui era într-o buclă a furtunului de duș, strâns din cauza greutății corpului. Nu cred că a fost un act intenționat. Nu putem să mergem pe presupuneri vizavi de comportamentul anterior sau afecțiunile sale, trebuie să existe dovezi clare. Trebuie stabilit clar dacă a avut intenția să-și ia viața. Este posibil ca pe fondul stării de ebrietate avansată, să se fi prins cu capul în furtunul de duș și nu a mai putut să se elibereze, murind sufocat”, au spus legiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel