Jandarmeria - VIDEO FABULOS! Ce e în cutie?

Jandarmeria
Jandarmeria

Jandarmeria intră şi ea în jocul cu subiectul momentului al glumelor de pe reţelele de socializare. 

Jandarmeria a avut de executat o misiune extrem de importantă. Vorbim de un transport cu o valoare inestimabilă, o misiune care se execută doar în această perioadă a anului. 

Pregătirea misiunii şi executarea sa au fost prezentate de către jandarmi într-un clip spectaculos de... amuzant, publicat pe pagina oficială de Facebook a instituţiei. 

"Domnilor, astăzi avem de executat o misiune extrem de importantă: un transport de produse cu o valoarae inestimabilă.  Astfel de misiuni se execută doar în această perioadă a anului. Prin urmare, vreau să daţi dovadă de  atenţie, vigilenţă şi de profesionalism!”,  li se transmite jandarmilor înainte de a merge la... piaţă.

Ajunşi acolo, au încărcat produsul inestimabil ca valoare într-o cutie specială care a fost transportată la sediu în condiţii de maximă siguranţă. Coletul a fost deschis iar înăuntru se aflau... două cireşe. 

[citeste si]

Cireşe care au ajuns subiectul principal al glumelor de pe Facebook, din cauza preţului exorbitant pe care-l au fructele în această perioadă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel