Jandarmeria îl caută pe agresorul lui Gelu Voican Voiculescu

Jandarmeria București anunță, într-un comunicat de presă, că se fac demersuri pentru a identifica persoana care l-a lovit în cap pe fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu, prezent, sâmbătă, în Piața Universității.

„Incidentul s-a produs în Piața Universității la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoana a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zona pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului”, conform unui comunicat al Jandarmeriei București.

Voican Voiculescu a fost lovit în cap

Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu a venit, sâmbătă, în Piața Universității, locul unde se desfășoară un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, el fiind huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?”. Ulterior, Voican Voiculescu a fost lovit cu un baston în cap și a început să sângereze.

Gelu Voican Voiculescu a venit în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989. Voican Voiculescu a fost flancat de mai mulți jandarmi, pentru a putea fi scos din piață și pentru a fi protejat de oamenii nemulțumiți de prezența acestuia, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel