Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică la concertul trupei Metallica

Jandarmeria Capitalei va asigura, miercuri, măsurile de ordine publică la concertul trupei Metallica, ce va avea loc pe Arena Naţională.

"Jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la eveniment", se precizează într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti transmis, marţi, Agerpres.

Accesul publicului se va face începând cu ora 16,30 prin Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

DGJMB recomandă spectatorilor, pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă "112"; părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii; să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel