Urmărește emisiunea live


Jaful secolului: Din ce se întrețineau hoții tablourilor?

Dosarul "Jaful secolului" a ajuns la sfârșit. Cele șapte tablouri au fost furate de către Radu Dogaru, Eugen Darie şi Mihai Alexandru Bitu. Tablourile au fost ascunse în perne și aduse în România. Când poliția a luat urma lor, mama lui Radu Dogaru le-a ars în sobă. În spatele acuzației de furt, o altă culpă îi vizează pe hoții din Rotterdam, proxenetismul. 

[caption id="attachment_342804" align="alignleft" width="300"] Natașa Timoftei, concubina lui Radu Dogaru[/caption]

Cei trei inculpați, Dogaru, Darie și Bitu, au fost plecați împreună cu iubitele lor în Belgia și Olanda. Acolo, cele trei femei erau scoase "la produs" chiar de către cei trei bărbați, care le ofereau protecție.

Ștefania Sava, concubina lui Bitu Alexandru, a declarat: "La sfârşitul lunii iunie 2012 am hotărât împreună cu Bitu Mihai Alexandru să plecăm în Olanda să câştigăm mai mulţi bani decât în România. În acest sens am hotărât să practic prostituţia în Rotterdam, Olanda, iar Bitu Mihai Alexandru a mers cu mine locuind în aceeaşi casă pentru a-mi asigura protecţie în caz de nevoie", scrie EvZ.  Ea a adăugat că era contactată prin intermediul site-urilor specializate. Declarația a fost confirmată de Alexandru Bitu. Și Andreea Damaschin, concubina lui Darie Eugen, a declarat că practica prostituția: "Prietenul meu ştie că mai ocup cu prostituţia. Ne-am învoit din România în această privinţă. E uşor să câştigi banii aşa. Este decizia noastră. Prietenul meu şi cu mine avem o fetiţă în România. În România e foarte greu să găseşti un loc de muncă."

Natașa Timoftei, concubina lui Radu Dogaru, a câștigat 2.000 de euro într-o săptămână, din prostituție, potrivit Serviciului de Investigaţii Regionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel