Jade Kover, fetiță de 9 ani, dans fenomenal la Românii au Talent. Bobonete: Ce am văzut în seara asta a fost perfect

Jade Kover, o fetiță în vârstă de 9 ani, a surprins pe toată lumea cu un dans fenomenal la Românii au Talent. 

Jade Kover, o elevă în vârstă de 9 ani din Oradea, a surprins atât juriul, cât și publicul, cu dans fenomenal la Românii au Talent. Micuța concurentă a mărturisit că pasiunea ei este dansul și a fost foarte fericită să afle părerile juraților. 

Jade Kover a trecut în etapa următoare, jurații oferindu-i patru de „Da”. Aceștia au fost surprinși de perfecțiunea momentului.

„Sunt impresionat ca de fiecare dată când văd copii care reușesc performanțe de genul ăsta la vârste atât de fragede. Încerc să-mi amintesc ce făceam eu la 9 ani și e o diferență ca de la cer la pământ între abilitățile pe care le aveam eu la 9 ani și spectacolul pe care cred că puteam să-l fac la 9 ani și ce am văzut aici. Mă gândesc că e multă muncă în spate de la o vârstă extrem de fragedă. Sper din tot sufletul că tu în timpul liber te joci din plin.”, a spus Andi Moisescu.

„Pentru mine e clar că ești foarte talentată atât pe dans, cât și pe actorie. În schimb, să știi că vei convinge mai ușor dacă o să mergi pe o improvizație, pe un dans, pe un moment mai aproape de vârsta ta de copil. Asta este o părere personală care nu are nicio legătură cu valoarea momentului tău.”, a spus Dragoș Bucur.

„Mie mi-a plăcut foarte mult momentul tău și eu cred că tu ai și improvizat astăzi. Mie așa mi s-a părut. Mi s-a părut că ai trăit momentul și te-ai gândit la elementele de dans pe loc și pe unele dintre ele le-ai făcut aici. Deci faci și ceea ce simți. Nu vreau să-l contrazic pe Dragoș, dar mie mi se pare un talent să poți să exprimi emoții care sunt greu de exprimat de un copil de 9 ani. Ce am văzut în seara asta a fost perfect.”, a spus Mihai Bobonete.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel