Jachetă Han Solo, licitaţie. Sumă de pornire uriașă!

Jacheta a fost purtată de actorul american Harrison Ford. Vor mai fi licitate și alte obiecte ale unor personaje celebre din filmele americane.

Jacheta purtată de actorul american Harrison Ford atunci când a interpretat personajul Han Solo în filmul 'Războiul Stelelor: Imperiul Contraatacă' (1980), estimată la 1 milion de lire sterline, va fi pusă în vânzare în cadrul unei licitaţii ce va avea loc în luna septembrie la Londra, informează PA.

Ea face parte din oferta unei licitaţii foarte rare, dedicate obiectelor de recuzită folosite în superproducţii cinematografice, unde vor mai fi puse în vânzare şi alte articole de mare valoare, precum biletul de rămas bun scris de personajul Rose pentru logodnicul ei din filmul 'Titanic' şi un hoverboard folosit de personajul Marty McFly din filmul 'Back To The Future Part II'

Alte obiecte scoase la licitație

Printre cele 600 de loturi puse în vânzare de casa de licitaţii Prop Store pe 20 septembrie se mai află o cască de Stormtrooper din 'A New Hope', primul film din seria 'Star Wars', estimată la 60.000 de lire sterline, şi o cască similară din cel mai recent film din aceeaşi franciză, 'The Last Jedi', ce are un preţ estimativ de 50.000 de lire sterline. Încasările ce vor fi obţinute din vânzarea acestui obiect vor fi donate în beneficiul National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC).

O sabie cu laser purtată de personajul Anakin Skywalker, interpretat de actorul Hayden Christensen în filmul 'The Revenge Of The Sith', a fost estimată la 100.000 de lire sterline.

Biciul folosit de Harrison Ford în filmul 'Indiana Jones And The Temple Of Doom' are un preţ estimativ cuprins în intervalul 50.000 - 70.000 de lire sterline, iar pălăria purtată de acelaşi actor american în pelicula 'Raiders Of The Lost Ark' a fost estimată între 200.000 şi 500.000 de lire sterline.

Costumul purtat de Johnny Depp în filmul 'Edward Scissorhands' din 1990 va fi scos şi el la licitaţie, cu un preţ estimativ de 80.000 de lire sterline. Vor mai fi puse în vânzare halatul purtat de Tyler Durden, personaj jucat de Brad Pitt în filmul 'Fight Club', estimat la 15.000 de lire sterline, dar şi pălăria purtată de Tom Hanks în filmul 'Forrest Gump', estimată la 7.000 de lire sterline.

Licitaţia va avea loc la BFI Imax din Londra, unde obiectele scoase la vânzare vor fi expuse pentru publicul larg între 6 şi 20 septembrie.

Vezi și: Johnny Depp, violent. ”100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel