Ivan: Cei 5 prezidențiabil ai Elenei Udrea nu trec împreună de 15%

Cătălin Ivan 1
Cătălin Ivan 1

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a comentat duminică cele cinci propuneri de prezidențiabili ale Elenei Udrea. Ivan a spus că deputatul PDL a dat o veste bună USL prin nominalizarea lui Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu şi Videanu ca posibili candidaţi la Preşedinţie. El și-a motivat afirmația susținând că aceştia ar cumula, la un loc, maximum 15% din voturi.

"Eu cred că doamna Udrea ne-a dat o veste foarte bună. Eu zic că ar trebui să candideze toți cinci, să facă un candidat din toţi cinci şi în felul ăsta cred că ar ajunge la un 15%, într-un mod optimist. Dacă luăm 2% de la unul, 1% de la celălalt, un 3% tras de păr de la altul şi poate trec de 10% - 15% împreună. E o veste bună", a comentat Ivan pentru Mediafax.

El a arătat, pe de altă parte, că prin nominalizarea lui Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu şi Videanu ca posibili candidaţi la Preşedinţie, PDL demonstrează că nu are alţi candidaţi mai credibili. PSD-istul consideră că reforma din interiorul PDL e făcută practic de aceeaşi oameni.

"PDL înţelege să se reformeze şi să vină în faţa electoratului cu aceeaşi oameni. Deviza «La vremuri noi, tot noi» funcţionează perfect în PDL. Prin urmare, pot să constat că nu au alţi oameni pe care să-i aducă în faţă, mai credibili, mai profesionişti, mai altfel", a spus Ivan.

Despre ruperea USL la care a făcut referirea Elena Udrea, Ivan a arătat că USL e un proiect viabil, susţinut de 70% dintre alegători. El susține că USL nu se va rupe nici până în alegerile prezidenţiale, nici până la sfârşitul acestui mandat parlamentar.

"Nu înţeleg logica doamnei Udrea. Este poate doar speranţa dumneaei, poate doar singura lor şansă. Dar chiar şi aşa, ei tot nu depăşesc 10-15%, prin urmare ce contează ce se întâmplă cu USL?", a mai spus Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel