Iulian Iancu acuză un FAKE NEWS: Minciună cât casa

Iulian Iancu, lider social-democrat, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”, despre un fake news, pe care l-a trăit pe pielea sa. 

”Eu, astăzi, la 10:00, am fost, împreună cu tinerii, care sunt viitori lideri în energie ai acestei țări, tineri absolvenție de facultate care au făcut o asociație ”Energia ta schimbă lumea”. Am lansat prosumerul, adică dvs. acasă puteți să vă puneți panouri fotovoltaice, să vă asigurați energia electrică necesară dvs.” a spus Iulian Iancu, la Antena 3. 

 

”Minciună cât casa”

”A apărut că de fapt noi am respins promovarea acestei calități a consumatorului de a fi prosumer și nu-i dăm această șansă pentru că s-a opus Ministerul Dezvoltării. A apărut acest lucru pe agenții de știri. Această acțiune a noastră se transformă în final în milioane de mici producători, milioane, care înseamnă tot atâtea firme de instalare, de furnizare de echipamente, de vânzători de echipamente, de mentenanță, de întreținere de explotare, adică un motor economic uriaș și un impact uriaș asupra reducerii emisiilor la nivelul României. În loc să te bucuri și să saluți că de aici încolo nu mai e nevoie de autorizație de construcție, nu mai plătești taxe, adică e ceva care ni se adresează tuturor din România, n-ai de ce să critici, era oarecum neutru. Și pe aceasta o compromitem și spunem o minciună cât casa că li se cere în continuare autorizație de construcție pentru că s-a opus Ministerul Dezvoltării” a continuat Iulian Iancu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel