Italia: Peste 40 de studenţi americani, spitalizaţi cu intoxicaţie alimentară

Un număr de 46 de studenţi americani au fost spitalizaţi la Salerno, la sud de Napoli, fiind diagnosticaţi cu intoxicaţie alimentară după ce au mâncat paste şi carne, dar medicii au exclus prezenţa bacteriei E.coli, au anunţat duminică autorităţile locale.

Tinerii şi o profesoară în vârstă de 32 de ani, care mergeau în Grecia, au fost spitalizaţi în mai multe instituţii medicale din apropiere de Salerno, după ce s-au plâns sâmbătă seara de febră, vomă şi diaree, transmite Mediafax.

Potrivit medicilor care i-au examinat, starea lor este stabilă şi nu prezintă simptomele unei contaminări cu bacteria E.coli. Duminică seara, aproximativ 20 dintre ei erau în continuare spitalizaţi la Salerno.

Grupul s-a oprit să mănânce într-un restaurant cu autoservire din parcul acvatic Hydromania, la periferia Romei. Studenţii au mâncat paste reci şi pui decongelat. Dar niciuna dintre celelalte 170 de persoane care au consumat acest meniu nu a suferit de probleme similare.

Un grup din cadrul Nas, unitate a carabinierilor specializată în controlul alimentelor, a prelevat duminică dimineaţă eşantioane din mâncarea consumată de tinerii americani cu o zi înainte, pentru a fi analizate în laborator. Potrivit controalelor efectuate la Hydromania, restaurantul nu are probleme nici din punct de vedere sanitar, nici administrativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel