iOS 10 va fi disponibil de miercuri seara

iOS 10 va fi disponibilă de miercuri seara, 13 septembrie, de la ora 20:00.

Posesorii de telefoane şi tablete Apple compatibile vor putea instala cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS.

iOS 10 aduce câteva noutăţi importante, majoritatea dintre acestea venind chiar din partea aplicaţiilor dezvoltate de Apple, conform Digi 24.

Este prima versiune care va permite utilizatorului eliminarea de pe ecranul principal a aplicaţiilor Apple care nu sunt folosite.

Facebook ar putea permite utilizatorului să dicteze postările prin intermediul Siri.

WhatsApp ar putea permite dictarea şi expedierea mesajelor exclusiv prin comenzi vocale. Scrierea de mail-uri sau funcţii precum trimiterea unui răspuns ori ştergerea unui mesaj în cadrul unor clienţi de mail dezvoltaţi de terţi ar putea, de asemenea, să fie realizate prin intermediul Siri.

Deşi nu este o noutate în materie de smartphone-uri, Raise to wake este o altă facilitate binevenită în iOS 10. Aceasta va aprinde automat ecranul telefonului în momentul în care este ridicat de pe birou sau scos din buzunar, fără a mai fi necesară apăsarea butonului în acest sens.

iOS 10 va putea fi instalat pe toate telefoanele Apple de la iPhone 5 până în prezent şi pe toate tabletele de la iPad Mini 2 şi iPad gen 4 încoace.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel