EXCLUSIV  Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, declarațiile momentului-video

Scutaru Cristina / 30 mai 2018 / 20:40 Salveaza PDF Comentarii
Ionuț Moșteanu
Descriere foto: Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, deputat de Argeș, a fost invitat la DC News.

Emisiunea în care a discutat cu jurnalistul Val Vâlcu va fi difuzată joi, 31 mai, de la ora 11:00, atât pe contul de Facebook DC News, cât și pe Youtube, în acest articol. Ionuț Moșteanu a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe scena politică.

Cine este Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu s-a născut lângă Pitești în 1973. A crescut și a trăit în Pitești până la terminarea liceului. În 1992 a intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare, pe care a întrerupt-o după anul 3; începuse să lucreze și nu a putut să le duc pe amândouă.

"Am făcut până la urmă management la o particulară (cu care nu mă mândresc). Adevăratul câștig a fost lucrul în companii cu acționariat divers (austriac – vânzări de copiatoare, grecesc – administrare de club, din nou austriac – publicitate, apoi canadian – Connex, American – Western Union și francez – Leo Burnett Publicis. De-a lungul anilor de muncă în diverse companii mi-am completat pregătirea prin diverse cursuri și traininguri care m-au ajutat să-mi dezvolt competențe specifice și soft skills. În ultimii ani am condus propria firmă cu activități de consultanță în business, marketing și comunicare. Am lucrat doar pentru clienți privați", spune Ionuț Moșteanu în descrierea de pe site-ul USR.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25