Ion Stan a câștigat un nou mandat în Dâmbovița

Ion Stan,  acuzat de trafic de influenţă de  către DNA, câştigă un nou mandat în Dâmboviţa, în colegiul în care a candidat și în mandatul trecut, cu peste 60% din voturi, potrivit exit-pollurilor.

La Dâmbovita, număratoarea paralelă a USL indică faptul că deputatul Ion Stan a câștigat un nou mandat, în Colegiul 3 Voinesti, cu 66 la suta din voturi, în timp ce colegii săi, ministrul Mediului, Rovana Plumb, care a candidat în Colegiul 2 Dâmbovița pentru Camera Deputaților, și jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, candidat în Colegiul 2 Dâmbovița pentru Senat, au obținut 67, respectiv 55 la sută din voturile alegătorilor.

 Fostul deputat este acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă.

În urma solicitării DNA, ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, i-a transmis preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de încuviinţare a arestării preventive a lui Ion Stan, Comisia juridică dând aviz pozitiv pentru arestarea acestuia.

 Potrivit DNA, Ion Stan îi solicita denunţătorului său, omul de afaceri Nicuşor Dima, să îl ajute financiar în campania electorală. În schimbul banilor, Stan i-a promis omului de afaceri contracte pe bani publici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel