Urmărește emisiunea live


Iohannis nemulțumit de stadiul autostrăzii

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a manifestat, marţi, nemulţumirea faţă de termenele foarte lungi şi de amânările repetate ale studiilor necesare realizării autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni.

"Ca susţinător ferm al acestui proiect, nu sunt mulţumit nici de termenele foarte lungi, nici de amânările repetate ale studiilor necesare acestei autostrăzi. Sunt convins că lucrurile se pot face şi altfel, adică bine şi la timp", a afirmat şeful statului, scrie Agerpres.

El a declarat, cu prilejul dezbaterii "Noul Iaşi. Capitala Moldovei ca pol major de creştere tehnologică a României", că "Moldova are nevoie de nevoie de dezvoltarea unei infrastructuri moderne care să ofere accesibilitate şi conectivitate pentru Regiunea Nord-Est".

"Industria IT nu poate performa în afara infrastructurii. Moldova are nevoie de nevoie de dezvoltarea unei infrastructuri moderne care să ofere accesibilitate şi conectivitate pentru Regiunea Nord- Est. O autostradă care să lege Moldova de Transilvania şi, deci, de Europa, este cel mai bun argument practic pentru creşterea investiţiilor, a exporturilor şi pentru modernizarea industrială a Estului României. Ca susţinător ferm al acestui proiect, nu sunt mulţumit nici de termenele foarte lungi, nici de amânările repetate ale studiilor necesare acestei autostrăzi. Sunt convins că lucrurile se pot face şi altfel, adică bine şi la timp", a adăugat preşedintele Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel