Iohannis, la protestele de la Cotroceni. Reacția lui Badea

Mircea Badea a declarat că ”nu îl interesează” demersul președintelui Klaus Iohannis de a se deplasa la protestatarii adunați la Cotroceni. El a precizat că ”președintele nu îl mai reprezintă” și este doar ”liderul” unui segment de societate. 

”Nu mă interesează absolut deloc. A pus la cale o diversiune absolut penibilă și foarte perciuloasă cu doamna Kovesi și ceilalți din Binom, conform căreia sunt probleme mari cu OUG, scapă penalii și corupții.

Iată că azi CCR a dat o decizie foarte previzibilă. Aștept și decizia de mâine.

Nu stiu ce face domnul Iohannis și nici nu mă interesează. Pe mine nu mă reprezintă acest președinte. Este liderul unei părți din societate care alege să funcționeze după alte criterii”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Întrebat cum a a perceput solicitările protestatarilor de la Cotroceni, în contextul în care a fost prezent în cursul zilei de ieri la proteste, jurnalistul a precizat că manifestanții au transmis un mesaj ”pacifist”.  

”Oamenii erau foarte pacifiști. Își doreau unire, concordine, își doreau să nu mai fim dezbinați. Aveau deziderate umane, sentimentale. Spuneau că domnul Iohannis este principalul vinovat pentru această împărțire din societate”, a conchis Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel