Iohannis - Dragnea, valize. Pieleanu: Ieșiri disperate. Hashtag, spre Dacian Cioloș

Sociologul Marius Pieleanu a comentat reacția președintelui Klaus Iohannis, după episodul cu valizele aduse de Liviu Dragnea în Parlament, moment în care liderul PSD i-a auds mai multe acuzații. 

"Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news", a spus Klaus Iohannis.

Reacția sa a fost comentată de sociologul Marius Pieleanu, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, afirmând că gestul președintelui poate aduce succesul PSD-ului, deși este inadmisibil.

"Eu cred că folosirea unui termen complet inadecvat locului şi timpului în care trăim astăzi de către preşedinte - cel de infractor - ajută PSD. Nu face decât să îl consolideze, să recupereze electoratul care a plecat, vreun milion de oameni, în ultimul an şi jumătate. Nu poţi, chiar dacă într-adevăr aşa este, la nivel de preşedinte, să vorbeşti despre principalul tău oponent politic - cel mai important, cel mai puternic om al României, Liviu Dragnea, aşa zic sondajele - cu termenul de infractor. Este inadmisibil!

Probabil cauza care a determinat această ieşire de astăzi, destul de nepropice, că mai avem câteva săptămâni şi sărbătorim 100 de ani, este că speră să recupereze şi domnia sa ce a pierdut. Tot Hashtag-ul se duce spre Dacian Cioloș. Dacă se întâmplă asta, domnul Iohannis nu va mai trece în turul doi. Începe să fie o realitate. Sunt ieşiri disperate - neadecvate le-aş numi elegant - de strategie electorală, în plină campanie electorală", este de părere Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel