Iohannis, dosar penal. Chirieac, întrebarea momentului

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat anunțul făcut de Luju.ro, potrivit căruia DNA ar fi deschis dosar penal pe numele soților Iohannis. 

DNA ar fi deschis dosar penal pe numele soților Iohannis în urma sesizării redacției Lumea Justiției pentru cei 320.000 luați pe casele din Sibiu. Anunţul care a făcut, rapid, înconjurul presei a fost comentat de către Bogdan Chirieac, într-o intervenţie la Antena 3.

Iată care este, în opinia acestuia, întrebarea momentului:

"Ca o întrebare amară, rezultă cumva că domnul Iohannis e penal în acest moment? E o întrebare. Nu ştiu. Analizând politic această decizie, nu cred că demersul DNA e împotriva preşedintelui Iohannis şi a familiei dânsului. Cred că au trimis dosarul la Alba Iulia pentru că acolo s-au mai rezolvat probleme ale domnului preşedinte în trecut. [...] Ce se ascunde aici, ce artificiu juridic, ceva se ascunde, dar sigur nu este împotriva domniei sale. În niciun caz DNA nu a încercat să-l afecteze pe domnul Iohannis", a declarat Bogdan Chirieac.

"E o epocă de tristă amintire pe care ar trebui să o lăsăm în urmă. Cred că nimeni nu ar trebui să mai folosească aceste apelative în politică. În politică ar trebui lăsaţi cetăţenii, electoratul să aleagă, nu justiţia, nu procurorii. E o mare diferenţă. De mare urgenţă cred că ar trebui să avem un punct de vedere al preşedintelui Iohannis. Iar dacă domnul preşedinte şi soţia lui au un avocat, măcar acesta să vină cu precizări pentru a lămuri situaţia", a mai declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel