Iohannis a numit un nou consilier: Laurențiu-Mihai Ștefan, specialist al Ambasadei SUA

Laurențiu-Mihai Ștefan, consilier pe probleme politice al Ambasadei SUA la București, a fost numit consilier al președintelui Klaus Iohannis, anunță Administrația Prezidențială.

Laurențiu-Mihai Ștefan a terminat Facultatea de Științe Politice din București. Din 2004, el este specialist în politică la Ambasada SUA, iar din 1999 profesor la Facultatea de Științe Politice din București. Laurențiu-Mihai Ștefan a fost între anii 2000-2005 președinte al Societății Române de Științe Politice. De asemenea, el a fost analist politic, conform Agerpres.

Mihai Răzvan Ungureanu, previziuni pentru anul 2015: Va fi fierbinte

La 5 ianuarie, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcția de consilier a lui Sergiu Nistor, specialist în conservarea patrimoniului construit. O zi mai târziu, preşedintele Klaus Iohannis a semnat, decizia privind numirea lui Sebastian Huluban în funcţia de consilier de stat la Administraţia Prezidenţială.

Pe 22 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţia de consilier prezidenţial pentru Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tratiana Niculescu Bran şi George Scutaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel