Mihai Răzvan Ungureanu, previziuni pentru anul 2015: Va fi fierbinte

Un lider PNL, numit recent consilier personal al președintelui Klaus Iohannis, prevede că anul 2015 nu va unul liniștit.

Mihai Răzvan Ungureanu, consilier personal al președintelui Klaus Iohannis și prim-vicepreședinte al PNL, a postat, joi, în prima zi a anului 2015, pe Facebook, urări pentru cei care își sărbătoresc astăzi onomastica, dar face și câteva previziuni pentru anul care abia a debutat.

"Prima zi a noului an. 2015 va fi un an fierbinte, un an plin de tumult și agitație, un an care va contribui la croirea unui nou parcurs pentru noi, pentru generațiile viitoare, pentru România. Înainte de a intra în vâltoarea evenimentelor cotidiene, să ne bucurăm din plin de micile momente de liniște care ne sunt îngăduite.
Astăzi Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, apărător al celor sărmani, al celor neputincioși, să ne binecuvânteze cu harul său. Să ne uităm cu credință în viitor, să ne acceptăm greșelile, să ne asumăm responsabilitățile și să devenim creștini mai buni în anul care tocmai a venit.
Un sincer "La mulți ani!" tuturor celor care își sărbătoresc onomastica. Să avem cu toții o zi liniștită și plină de împlinire în mijlocul familiei", a scris fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu pe contul său de socializare.

Emil Hurezeanu, previziuni 2015. Cum va fi noul an pentru Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel