Ioana Mihăilă vorbește despre revenirea lui Vlad Voiculescu. Chirieac: Oamenii răi spuneau că e marionetă. Dânsa confirmă cine trage sforile

Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății a făcut declarații cu privire la relația sa cu Vlad Voiculescu. Ioana Mihăilă a recunoscut că ține legătura cu Vlad Voiculescu și nu a exclus o revenire a acestuia în cadrul structurii.

„Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleași obiective. Dacă Vlad va hotărâ să vină să ajute nu am nimic împotrivă. Evident că comunic cu Vlad Voiculescu. (...) Cred că după ce toată lumea va respira și se va liniști va fi văzută și contribuția lui Vlad Voiculescu cu alți ochi”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Prima TV.

Vlad Voiculescu conduce în continuarea Ministeru Sănătății, secretul lui Polichinelle

Acest fapt se pare că este secretul lui secretul lui Polichinelle. Analistul Bogdan Chirieac a comentat declarațiile făcute de Ministrul Sănătății. Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Antena 3, Bogdan Chirieac a precizat că deși Ioana Mihăilă este ministrul Sănătății, cel care conduce este Vlad Voiculescu.

Unii oameni răi spuneau despre Ioana Mihăilă că e marioneta lui Vlad Voiculescu. Probabil că dânsa dorește să întărească această opinie și să confirme că sforire le trage în continuare Vlad Voiculescu”, a precizat Bogdan Chirieac.

„Își imagina cineva că după numirea acestei distinse doamne în funcția de ministru al Sănătății, ea va face altceva decât ceea ce îi va comanda domnul Vlad Voiculescu? Noi cu toții au stabilit că dânsul reprezintă niște interese insuficient definite de către noi, dar în orice caz niște interese care nu sunt și ale poporului român”, a mai precizat Chirieac. Analistul a adăugat că vina aparține celui care a acceptat numirea și a sperat că președintele Iohannis o va respinge pe Ioana Mihăilă,  pe modelul pe care îl urma când era PSD la guvernare. „Nu a fost să fie, probabil a fost la schi și nu s-a aplecat asupra acestei chestiuni”, subliniază, ironic, Chirieac care a concluzionat că la Ministerul Sănătății era nevoie de un specialist și „un om cât de cât competent” care să cunoască sistemul și problemele administrative și de medicină.   Analistul politic a conchis că în USR exista un asemenea om, în persoana parlamentarului Adrian Wiener.

Bogdan Chireiac a comentat și faptul că premierul Florin Cîțu s-a opus ca Vlad Voiculescu să îi fie secretar de stat Ioanei Mihăilă sau consilier al actualului ministru al Sănătății. Dar, în opinia sa, nici măcar premierul nu își imagina că va „scăpa atât de repede” de problema Vlad Voiculescu.

„Își imagina cineva că scapă atât de repede de domnul Vlăduț Vasilică Voiculescu? E absurd să credem acest lucru. Probabil nici domnul Cîțu nu a crezut acest lucru, dar nu dorea să dețină (n.r. - Vlad Voiculescu) o funcție, să fie chiar pe față. Să primească o palmă de față cu toată lumea, mai ales că secretarii de stat sunt numiți de premier. Dar acest lucru nu înseamnă că domnul Vlad Voiculescu nu își face mendrele în Ministerul Sănătății, la fel ca atunci când era ministru”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel