Ioan Oltean se teme ca PDL să nu rămână fără recunoştinţa meritată. Elena Udrea se bate cu televizorul

ioan oltean elena udrea
ioan oltean elena udrea

PDL-istul Ioan Oltean se teme că partidul său nu va beneficia de roadele măsurilor luate în ultima perioadă, declarând sâmbătă că există posibilitatea ca partidul să nu apuce să beneficieze de rezultatele reformei pe care a generat-o pentru scoaterea României din criză, ci să vină un alt partid care o să tragă foloasele.

„Vom rămâne în istorie ca partidul care a reformat România. Rămâne, în continuare, să ştim dacă vom putea fi şi beneficiarii acestei reforme, pentru că există riscul ca noi să aşezăm ţara reformată şi să vină alţii să beneficieze de rezultatele aceste reforme. Trebuie să avem în vedere acest lucru şi să încercăm, pe parcursul anilor următori, 2011-2012, să generăm acele măsuri care să asigure continuitatea actului de guvernare, care să asigure condiţiile ca tot noi şi partenerii noştri să fim beneficiarii acestor reforme“, a declarat Oltean, sâmbătă, în cadrul alegerilor care au avut loc la Mureş pentru noua structură de conducere a filialei judeţene.

Potrivit lui Ioan Oltean, vom începe să trăim mai bine după Revelion, când Guvernul condul de Emil Boc şi partenerii săi de guvernare trebuie să conducă ţara în direcţia pe care o aşteaptă toată lumea, adică a primelor elemente generatoare de bine.

Udrea se bate cu televizorul

În alt judeţ, alt PDL-ist de marcă are propriile temeri. La Consiliul Naţional de Coordonare al PDL Ilfov, preşedintele organizaţiei de Bucureşti, Elena Udrea, le-a spus participanţilor că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, întrucât partidele de opoziţie, PSD şi PDL, sunt de ignorat pentru că nu au programe şi se ceartă între ele.

„Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat - două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu. Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie“, a spus Udrea.

Udrea a mai spus că actualul Executiv a guvernat „aşa cum nu a făcut-o nimeni în 20 de ani“ arătând că în acest moment „toată ţara e un şantier“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel