Ioan Botiş a demisionat din PDL Bistrița. Oltean: E o mare dezamăgire

botis
botis

Fostul ministru al Muncii, Ioan Botiș, și-a prezentat demisia din  PDL Bistrița-Năsăud. Ioan Oltean a declarat că Botiș este "o mare dezamăgire", iar dacă nu ar fi făcut-o ar fi fost revocat, "pentru că nu a fost deloc implicat în actul electoral din decembrie 2012".

 Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că, în cazul în care Ioan Botiş nu şi-ar fi depus demisia, el ar fi cerut Biroului Permanent Judeţean al PDL să fie revocat din funcţia pe care a deţinut-o începând cu 2009.

 "Ioan Botiş şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Biroului Permanent Municipal al PDL Bistriţa. În privinţa aceasta, lucrurile au fost foarte clare. Nelu Botiş a avut măcar demnitatea să-şi prezinte demisia pentru că altfel îl revocam şi pe el, pentru că nu a fost deloc implicat în actul electoral din decembrie 2012. A rămas membru al PDL. Calitatea şi-a păstrat-o, dar vom vedea cum evoluează lucrurile în continuare", a afirmat Ioan Oltean.

 El a adăugat că preşedinte interimar al PDL Bistriţa a fost numit Eugen Curteanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud.

 "Eugen Curteanu a fost mandatat să fie preşedinte interimar al PDL Bistriţa şi să pregătească alegerile la nivelul organizaţiei municipale", a spus Oltean.

"E o mare dezamăgire pentru mine Ioan Botiş. L-am susţinut cât am putut de mult. Investiţia mea în el a fost de viitor. Botiş e tânăr şi mă gândeam că, în felul acesta, pregătesc oameni care să conducă mai departe partidul. Nu am îndepărtat oamenii valoroşi. Dimpotrivă. Îi vreau cât mai aproape de mine, dar nu suport trădătorii. Timp de 20 de ani, organizaţia din Bistriţa-Năsăud, aşa cum am condus-o, a fost fruntaşă, chiar şi la alegerile din decembrie 2012, aşa cum au fost, suntem pe poziţia a treia în ţară, ceea ce nu este de neglijat. Nu-mi plac trădătorii, nu-mi plac mincinoşii, nu-mi plac profitorii", a declarat Ioan Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel