Urmărește emisiunea live


Întâlnire Trump-Putin. Acord de încetare a focului în sud-vestul Siriei

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și Rusiei, Vladimir Putin, au ajuns vineri, în Germania, cu ocazia primei lor întâlniri, la un acord privind o încetare a focului în sud-vestul Siriei care va intra în vigoare duminică la miezul zilei, ora locală, transmite EFE.

După cum a făcut cunoscut ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, într-o declarație acordată presei la Hamburg, unde se desfășoară summitul G20, cei doi lideri s-au angajat să acționeze pentru ca "toate părțile" implicate în conflict să respecte acordul de încetare a focului.

Donald Trump și Vladimir Putin s-au întâlnit vineri pentru prima dată și discuțiile bilaterale au durat două ore și 15 minute, potrivit unor surse din cadrul celor două delegații, relatează Agerpres.

Președinții american și rus, care și-au strâns mâna și au afișat chipuri surâzătoare la deschiderea summitului vineri dimineață, și-au început întrevederea în jurul orei locale 16:00, printr-un schimb de amabilități înaintea începerii discuției, în prezența presei.

La întâlnirea dintre Putin și Trump au asistat ministrul de externe rus Serghei Lavrov și secretarul de stat american, Rex Tillerson. Întrevederea a avut o scurtă pauză alocată declarațiilor de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel