Chiliman s-a întâlnit cu Iohannis: Îl susțin necondiționat!

chiliman
chiliman

Prim-vicepreședintele PDL, Andrei Chiliman, spune că îl susține necondiționat pe liberalul Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din noiembrie și că s-a întâlnit cu șeful interimar al PNL săptămâna trecută.

"M-am întâlnit cu Iohannis acum vreo săptămână și ceva, i-am spus ce urmează să fac (înscrierea în PDL - n.r), mi-a expus și proiectul lui privind PNL, privind această fuziune. I-am spus că îl sprijin necondiționat. Nu am avut nicio discuție privind un posibil candidat unic", a spus Chiliman, marți seară, la B1 Tv.

Chiliman susține că analizele arată că un candidat al Dreptei unite îl va înfrânge pe reprezentantul Stângii.

"Dacă mecanismul și analiza sunt făcute corect, cel care are cele mai multe șanse trebuie să meargă mai departe. Analizele arată clar că un candidat unic al dreptei poate să învingă candidatul stângii", a precizat Andrei Chiliman.

Despre Traian Băsescu, edilul sectoruli 1 a spus că președintele va rămâne în istorie pentru două realizări: consolidarea justiției și legătura strategică cu SUA.

"Dacă el va înțelege că acest parteneriat pentru un președinte de dreapta este necesar, atunci trebuie să lase obsesii și alte dueluri, poate să ajute, poate să facă parte din proiectul de dreapta", a declarat democrat-liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel