INSP precizează că nu are atribuţii şi drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea anti-Covid

INSP precizează că nu are atribuţii şi drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea anti-Covid FOTO: Creative Lab / SCOP.IO
INSP precizează că nu are atribuţii şi drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea anti-Covid FOTO: Creative Lab / SCOP.IO

Institutul Naţional de Sănătate Publică a precizat joi că nu are 'atribuţii şi drepturi' de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea anti-COVID.

Într-un comunicat, INSP aminteşte că platforma de programare la vaccinare este dezvoltată şi administrată de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Potrivit sursei citate, orice solicitare de blocare a programărilor este făcută de către DSPJ printr-o cerere adresată STS, în baza solicitărilor autorităţilor publice locale şi/sau a unităţilor sanitare.

'Centrele de vaccinare sunt organizate de către Direcţiile de Sănătate Publică Judeţene şi sunt comunicate atât Institutului Naţional de Sănătate Publică, cât şi STS, pentru a le asigura funcţionalitatea', afirmă INSP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel