Înscrieri la masterele în română, engleză și franceză ale FJSC

master fjsc
master fjsc

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării începe din 3 septembrie înscrierile la programele de studii masterale, oferind atât locuri finanțate de la Buget, cât și locuri cu taxă sau cu Frecvență redusă. Înscrierile se fac la sediul Facultății, din Clădirea Leu (bd. Iuliu Maniu, 1-3, corp A, et. 6).

Perioada de înscriere se încheie în 10 septembrie, iar examenele încep în 12 septembrie. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Facultății. Programele de studii masterale sunt: Producție multimedia și audio-video (5 locuri buget, 30 cu taxă); Managementul instituțiilor mass-media (8/29); Jurnalism politic (15/ 30); Medias, development, societe (9,35); Teorii și metode de cercetare în științele comunicării (3/40); Comunicare Corporativă(3/30); Media, public communication and globalization (15/35). La masterele Jurnalism Tematic și Comunicare în publicitate și relații publice sunt doar locuri cu taxă (6, respectiv 27).

FJSC, a Universității din București, este prima facultate de jurnalism înființată după 1989, fiind recunoscută pe plan naţional şi internaţional drept un spaţiu al formării profesionale, pentru domeniul ştiinţe ale comunicării, la cele mai înalte standarde.

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării are toate programele autorizate sau acreditate de către ARACIS. Toate diplomele şi atestatele eliberate de FJSC sunt recunoscute oficial; majoritatea absolvenților se integrează profesional în instituțiile mass-media din România şi din străinătate, agenții de publicitate şi de relații publice, departamente de comunicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel