Înregistrări Kovesi. Băsescu, reacție: Încătușată și la BECI

Traian Băsescu a reacționat după difuzarea înregistrărilor cu Laura Codruța Kovesi.

"Această înregistrare îmi confirmă un lucru şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia 'hai să îl reducem pe primul ministru', e vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de 3-4 miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că 'hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu'. (...) Deci sunt canalele controlate care execută politicieni. (...) OUG 13 nu este singurul dosar în care doamna Kovesi s-a implicat direct, să controleze şi să aprobe tot ce trebuie ca să se ajungă la ţintă. Mai sunt dosare, eu mai ştiu cel puţin unul. (...) Femeia asta trebuie arestată pe loc. Trebuie încătuşată, trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi, şi pe urmă procurorii care au fost obligaţi să facă dosare să vină martori. Au stat zeci de oameni politici importanţi în beciuri, pentru că doamna avea nevoie să iasă cu dosare răsunătoare', a afirmat Traian Băsescu, la România TV. 

”Pot spune că m-am păcălit când am numit-o, drama e că și domnul Iohannis s-a fript. Această femeie este o eroare a justiției, ea caută numai vârfuri pentru că alea îi aduc celebritatea. Pe mine m-au îngrozit aceste înregistrări!”, a mai spus Traian Băsescu.

Acesta a încheiat prin a spune că șefa DNA ca trebui să răspundă în fața legii.

POZIȚIA OFICIALĂ DNA: Înregistrarea conţine fragmente care au fost rostite de procurorul şef în mod public ori la şedinţele de lucru cu procurorii unei secţii operative. Între fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu îi aparţin şi care sunt menite să distorsioneze grav conţinutul celor spuse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel