Înregistrări Kovesi. Elena Udrea iese la atac

Elena Udrea reacționează după ce numele său apare într-o înregistrare care o are în prim-plan pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Acum trei saptamani, pe repede inainte, procurorul Bulancea de la DNA, acelasi din Gala Bute, trimitea la instanta un nou dosar in care sunt acuzata, alaturi de Ioana Basescu. Faptele sunt referitoare la plata unor panouri publicitare in campania prezidentiala din 2009. Nu comentez acum situatia incredibila ca dosarul a ajuns fix la aceleasi judecatoare din Gala Bute!!! 

M-a surprins atunci decizia DNA de a trimite dosarul in judecata, avand in vedere faptele, care si daca ar fi cum le descriu procurorii, tin de Legea finantarii partidelor politice si sunt considerate contraventii, nu infractiuni! Nu mai adaug ca nimeni, niciun politician in afara de mine, nu a fost acuzat in 30 de ani de finantarea campaniilor electorale!

Inregistrarile halucinante prezentate de Rtv din sedinta DNA, unde auzim presiunile facute de Kovesi asupra procurorilor pentru a face cat mai multe dosare personajelor politice importante, ca sa fie de impact public, sunt explicatia pentru acest nou dosar abuziv pe care mi l-a facut.

Iar Kovesi ma da chiar exemplu... Intreb inca o data astazi!!! Ce mai trebuie sa se intample ca sa se opreasca aceste abuzuri mascate de "lupta impotriva coruptiei"?

Sau le acceptam pentru ca ne enerveaza mai tare "gentile si pantofii lui Udrea" decat abuzurile Securitatii si ale lui Kovesi?”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

POZIȚIA OFICIALĂ DNA: ”Înregistrarea contine fragmente care au fost rostite de procurorul sef in mod public ori la sedintele de lucru cu procurorii unei sectii operative. Intre fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu ii apartin si care sunt menite sa distorsioneze grav continutul celor spuse.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel