ÎNMORMÂNTARE ILIE VONICA. Înjurături și îmbrânceli între jurnaliști și rude

Ilie Vonica
Ilie Vonica

Înmormântarea lui Ilie Vonica a fost marcată de un episod mai puțin plăcut care s-a petrecut între rude și jurnaliști.

Văduva milionarului a fost dusă sub escortă la Sibiu, pentru a-şi lua rămas bun de la soţul ei. Rudele au încercat să împiedice jurnaliştii să o filmeze pe Ioana Vonica, anunță Antena 3.

ÎNMORMÂNTARE ILIE VONICA. Când au văzut că rudele au devenit din ce în ce mai agresive, jurnaliştii au chemat poliţia.

Rudele şi prietenii s-au liniştit doar după ce Ioana Vonica s-a urcat în maşină pentru a se întoarce în arestul poliţiei Capitalei.

VEZI ȘI: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

ILIE VONICA, milionarul sibian care s-a sinucis în marţi, este înmormântat, astăzi, la Biserica din Groapă din municipiul Sibiu.

ILIE VONICA a fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din industria locală de medicamente, care şi-a început business-ul în urmă cu aproape 20 de ani în servicii private la Sibiu, pe care l-a extins în distribuţia de medicamente, iar recent şi în producţie. Acesta s-a sinucis, pe 3 iunie, aruncându-se de la balconul vilei sale din Sibiu.

ILIE VONICA a decis să recurgă la acest gest, la o zi după ce Curtea de Apel București a respins contestația formulată de soția sa, Ioana Daniela Vonica, împotriva deciziei Tribunalului București care a dispus arestarea ei pe termen de 30 de zile. Ioana Daniela Vonica este urmărită penal de procurori în dosarul rețetelor false.

ÎNMORMÂNTARE ILIE VONICA. Potrivit informațiilor făcute până acum publice, în Dosarul rețetelor false, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București urmăresc o rețea de medici, farmaciști și oameni de afaceri care au prejudiciat statul cu mai multe milioane de euro. Astfel, medicii Institutului Fundeni sunt urmăriți penal pentru că ar fi redactat aproximativ 1.100 de rețete false, pe numele unor pacienți reali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel