Inițiativă DC News: Consultările cu președintele Klaus Iohannis, transmise la TV

UPDATE 11:30: Televiziunea Română se alătură demersului ziarului DC News și se oferă să transmită LIVE consultările reprezentanților societății civile cu președintele Klaus Iohannis.

Știrea inițială:

Jurnaliștii de la ziarul WWW.DCNEWS.RO vin cu o propunere istorică: consultările societății civile cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, să fie transmise în direct la televiziune.

Românii au dreptul să vadă care sunt doleanțele societății civile, ale străzii în general, pentru viitorul politicii.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că, pentru prima dată, va chema vineri la consultările pentru formarea guvernului societatea civilă şi reprezentanţi ai manifestaţilor, precizând că a auzit vocea străzii şi că va ţine cont de solicitările protestatarilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, că a urmărit cu mare atenţie protestele şi că are un mesaj important pentru cei care au fost în stradă.

"V-am văzut, v-am auzit. Voi ţine cont de solicitările voastre", a spus preşedintele.

În acest context, şeful statului a anunţat că a decis ca, în premieră, să consulte un nou actor, în continuara discuţiilor pe care le va avea cu partidele parlamentare.

"Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice să avem un acord cu societatea civilă, să consult în premieră un nou actor. Voi convoca pentru vineri după-amiaza un grup care reprezintă atât societatea civilă, cât şi ceea ce se numeşte strada. Este important pentru mine şi doresc să le cunosc părerile şi opţiunile", a precizat preşedintele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel