Ingrid Mocanu, după referendum: E momentul să se nască o forță politică diferită

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a avut o reacție după rezultatul de la referendumul pentru redefinirea familiei.

”Suntem așa cum merităm. Puțini de calitate și cu România în suflet. Restul, partide, biserici, stat paralel, visează ciolane, mandate și catedrale. Iar tefeliștii ies la vot doar la îndemnul UM - urilor și votează UM - uri denumite partide.

În România, azi, adevărații alegători sunt cei care au ieșit astăzi pentru o idee, pentru binele acestei națiuni. Restul sunt cei ce ies pentru o fasole, un mic și o țuică. Electoratul scos de partid contra unor foloase este ca și cum nu ar exista.

Așadar, este momentul să se nască o forță politică diferită, care să servească interesul celor mulți, care nu vor ciolane, nu merg la biserică pentru că așa e cool și au credința în suflet. Pentru toți cei care vor ca România să fie demnă și independentă.

Felicitări tuturor celor care au votat pentru națiunea noastră!”, a fost mesajul avocatei Ingrid Mocanu.

Până la ora 21,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 20,41% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel