Indonezia. Cu hijab, dar fără cască de protecţie, cascadoarea Devi Apriliyani înfruntă ''Zidul Morţii''

O tânără din Indonezia, abia trecută de 20 de ani, cu hijab dar fără cască de protecţie, realizează cascadorii în ''Zidul Morţii'', unde goneşte în cerc la ghidonul unei motociclete roz, la o înălţime de 10 metri, în cadrul unui spectacol de circ, relatează miercuri Reuters. 

Când circul la care lucrează soseşte în oraş, lumea întoarce capetele după Devi Apriliyani, tânăra care vrea să arăte că femeile pot face lucruri periculoase. Vreau să demonstrez că femeile, deşi în general considerate slabe, sunt capabile să facă lucruri periculoase, a declarat cascadoarea înaintea unui spectacol susţinut în Takengon, un oraş din provincia indoneziană conservatoare Aceh.

Inspirată de fratele său vitreg, şi el cascador, Apriliyani a început să conducă motocicleta în Zidul Morţii în urmă cu trei ani. În prezent, ea reuşeşte să elibereze ghidonul şi să conducă fără mâini, la o viteză de peste 100 de kilometri la oră. Ea se deplasează în arhipelag alături de soţul ei, Ahmad Herdiansyah Daulay, care lucrează la rândul său în parcul de distracţii ambulant, dar şi cu fiica lor, în vârstă de 18 luni, Cheryl Aulidya.

Apriliyani a declarat că este plătită cu 300.000 de rupii indoneziene (21 de dolari americani) pe zi şi poate susţine chiar şi 300 de spectacole într-o lună. Venitul familiei depinde însă în mare parte de numărul vizitatorilor, a precizat ea. Deşi e un mod dificil de a-şi câştiga existenţa, Devi Apriliyani susţine că iubeşte ceea ce face. La fel şi publicului. Este prima oară când văd o femeie care are curajul să fie cascadoare. În mod obişnuit, oamenii cred că doar un bărbat ar îndrăzni să facă aşa ceva, a declarat Nurul Khaesani, o spectatoare. Este aşa de curajoasă, sunt foarte încântată s-o văd în acţiune, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel