INCREDIBIL! Cum vor arăta restaurantele. Rafila: Așa să se facă servirea

Cum vor arăta restaurantele în pandemie din momentul în care vor fi redeschise? Un răspuns important vine de la Alexandru Rafila.

„În primul rând, trebuie controlat numărul de oaspeți. Asta înseamnă că trebuie să facem o mică programare. Cred că asta va fi problema. Adică numărul de persoane care e la un anumit moment într-un spațiu trebuie să fie limitat la dimensiunea acelui spațiu. Să fie acces la dezinfectanți, să se șteargă suprafețele care ar putea fi contaminate de către client.

Mai e un lucru foarte important: servirea să se facă într-un mod care să reducă contactul celui care face servirea cu clienții, iar mâncarea (...) să fie eventual acoperită cu un staniol până în momentul în care mănânci. Nu cred că sunt costuri suplimentare foarte mari. Probabil, va trebui găsită o soluție și pentru limitarea timpului de staționare", a spus, luni seară, Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor.

„Dacă sunt persoane din aceeași familie de exemplu, care oricum locuiesc împreună, este o situație. Dacă sunt persoane care nu locuiesc împreună este altă situație și trebuie limitat numărul de persoane", a explicat Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel