Income Magazine se închide. Jurnalul Național se restructurează

income
income

Trustul Intact va renunța la revista Income Magazine, ultimul număr al acesteia fiind programat să apară săptămâna aceasta. De asemenea, Jurnalul Național urmează să treacă printr-o perioadă de restructurări, scrie paginademedia.ro.

Revista Income Magazine își va înceta apariția. Potrivit paginademedia, ziariștii care lucrau la proiectul Income vor mai activa până la 1 aprilie pe site-ul publicației. După această dată, când le expiră contractul, o parte dintre ei vor fi repartizați către alte proiecte ale grupului. Angajații Income au fost anunțați, marți, de această decizie.

 Pe de altă parte, un al titlu din grup, Jurnalul Național, trece în următoarea perioadă prin restructurări consistente: aproximativ jumătate din redacție urmează să fie afectată de măsuri, pentru a putea menține cotidianul pe piață.

Jurnalul Național, cunoscut la momentul lansării ca ziarul vertical, urmează să aniverseze în luna iunie 20 de ani de la prima apariție.

 Într-un comunicat publicat, marți, reprezentanții grupului Intact spun că direcția este către digital și către video, fără a da detalii legat de ce se va întâmpla cu printul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel