Incident în avion. Stewardesă rănită din cauza turbulenţelor

Momente cumplite au avut loc într-un avion plin cu pasageri, aflat în drum spre Elveția la mii de metri altitudine. Turbulenţele violente au rupt centurile de siguranţă şi au aruncat un cărucior plin cu băuturi fierbinţi peste pasageri. Cuprinşi de panică, mulţi au început să plângă şi chiar să se roage, de teamă că vor muri.

Din senin, zborul se transformă în coşmar, la mii de metri deasupra pământului. Turbulenţele violente provoacă un dezastru în aeronavă. Sunt atât de puternice, încât o stewardesă şi căruciorul cu băuturi se izbesc de plafonul avionului, scrie observator.tv. 

"Pilotul a alertat agenţii de manipulare de la sol, pentru ca pompierii aeroportului să fie la faţa locului atunci când ateriza avionul", a transmis conducerea Aeroportului din Basel. 

Avionul, care decolase din Kosovo spre Elveţia, a pierdut brusc altitudine, cu 30 de minute înainte de aterizare. 121 de pasageri erau la bord - şi mulţi au început să ţipe de spaimă. Turbulenţele au durat cinci minute, dar au părut interminabile.

Teama a devenit şi mai mare atunci când s-au rupt unele centuri de siguranţă. Iar lichidele fierbinţi au opărit câţiva pasageri. Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, la aterizarea pe aeroportul din oraşul elveţian Basel, au precizat reprezentanţii companiei de zbor din Bulgaria.

Deşi turbulenţele pot fi înspăimântătoare, sunt şanse extrem de mici să provoace o prăbuşire. Însă pot răni grav pasagerii, mai ales dacă nu poartă centura de siguranţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel