ÎNCEPE Asia Express, sezonul 4. PREMIERĂ la Antena 1 - GALERIE FOTO

A început numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 al Asia Express. 

Asia Express, sezonul 4. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul! 

Asia Express, sezonul 4. Cine formează cele nouă perechi

Asia Express, sezonul 4. Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Asia Express, sezonul 4. Startul se dă în Turcia, cu 1 dolar pe zi

Asia Express, sezonul 4. Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventură care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Asia Express, sezonul 4. Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian. În vreme ce Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, Marius Damian va fi în continuare povestitorul ce prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

Asia Express, sezonul 4. Se dă startul în 18 septembrie, ora 20.00

Prima provocare din Asia Express- Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție. Cum va decurge momentul, ce vor fi nevoite să facă vedetele pentru a-și obține rucsacurile și cum se vor descurca în prima etapă a celui mai dur reality-show, telespectatorii pot vedea începând de sâmbătă, 18 septembrie, ora 20.00, când Asia Express revine la Antena 1. 

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel