Incendiu la Marius Nasta, se intervine acum. Raed Arafat, prima declarație - Ultimele informații/ UPDATE

foto antena 3/ intervenție incendiu ”Marius Nasta”
foto antena 3/ intervenție incendiu ”Marius Nasta”

Se intervine la un incendiu anunțat la Spitalul Marius Nasta. 

Vezi și: De ce erau pacienți în unitatea mobilă de la ”Marius Nasta”, deși era loc în spital. Beatrice Mahler, răspuns

Incendiu Marius Nasta. Vlad Voiculescu: ”A fost fum, nu a fost foc”. Declarație contradictorie despre PACIENȚI

Spitalul Marius Nasta, PRIMUL MESAJ despre INCENDIU

Incendiu Spitalul Marius Nasta. Rafila și Țincu, PRIMELE reacții: PROVOCARE. Cedează și aparatele NOI

 

Vlad Voiculescu, la Marius Nasta

UPDATE: ”Ministerul Sănătății a fost informat despre un incident la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. Din primele informații, este vorba despre un ventilator exterior la unitatea mobilă ATI din exetriorul spitalului la care s-a înregistrat o degajare de fum. În interior se aflau 7 pacienți. Nu sunt victime. Se efectuează evacuarea de siguranță a pacienților. Toți pacienții rămân internați în institut. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății a ajuns la unitatea sanitară.” a anunțat Ministerul Sănătății. 

5 pacienți intubați

UPDATE: ”În urmă cu scurt timp, a fost anunțat faptul că se degajă fum de la un ventilator exterior al unității mobile AȚI de la Spitalul Marius Nasta. În interiorul unității mobile sunt 7 pacienți (5 dintre aceștia fiind intubați), care nu au fost răniți. Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD. În acest moment, nu se mai observă degajare de fum și se fac verificări pentru identificarea focarului. Preventiv, cei 7 pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital.” a anunțat ISU București-Ilfov. 

”Era anunțat un incendiu la tirul de terapie intensivă (modulul ATI mobil al spitalului n.r.), dar, la sosirea echipelor, nu era foc cu flacără, în interiorul tirului nu era fum și nu era flacără, din ce am înțeles, probabil ceva la exteriorul tirului a fost. Oricum, echipele sunt acolo în acest moment. Nu sunt probleme. O să aflăm cauza fumului, pacienții vor fi relocați până când se verifică complet situația. Nu sunt probleme” a spus Raed Arafat, la Antena 3. 

IGSU a anunțat că este vorba despre o unitate mobilă de ATI, s-a văzut ieșind fum de la o instalație a respectivei unități. 

Cel care a sunat la 112 a spus că este flacără în partea superioară a caravanei mobile. Opt mașini de stingere, o autoscară, o ambulanță cu medic, șase echipaje de prim-ajutor au fost mobilizare pentru incendiul de la Marius Nasta. Au fost scoși pacienții din unitatea mobilă. Erau șapte pacienți, niciunul nu se află în pericol. Cinci dintre pacienții din modulul ATI erau INTUBAȚI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel